Friday, 12 December 2014

TERBARU GOLD FACIAL TOTOK WAJAH








GOLD FACIAL TOTOK WAJAH menjadi pilihan ramai wanita . Pelanggan kami dari serata tempat dari KL, Putrajaya, Serdang< Seri kembangan, Nilai , Seremban , Bangi dan sekitar Semenyih. Harga Terbaik utk anda menjadikan pelanggan kami setia bersama Aida Voc de Beaute.

Jom dapatkan rawatan istimewa ini . Kulit anda akan bertambah gebu halus cerah dan anjal. :)

Tuesday, 18 February 2014

Promosi Feb 2014

Gold Facial Free Totok Wajah
RM100
Valid sehingga 28 Feb 2014
Hubungi 0102216559 untuk booking slot anda


Gold Facial 

Totok Wajah




Body Spa Promosi 
RM88
** Sauna, Full Whitening Body Scrub, Full Whitening Body Masker, Milk Bath**
Valid sehingga 28 Feb 2014.







Friday, 20 December 2013

Promosi DEC 2013

Promosi 1
GOLD FACIAL FREE TOTOK WAJAH 
RM88







Promosi 2
Normal Facial 
RM39.90




Promosi 3
Detox Slim
RM39
** Massage
** Body Scrub
** Hot Blanket





Promosi 3
Body Spa
RM79
** Sauna
** Full Body Scrub
** Full body Masker
** Milk Bath for Whitening



Lain-lain rawatan LESS 20%

Booking 0389128559
0102216559
Waktu rawatan
 10am -630pm (Isnin - Sabtu)























































Tuesday, 10 September 2013

Selak2 testimoni AV SOAP GEMPAK!!!!!

Assalamualaikum dan selamat pagi...
 lama dah tak update blog ni. mana taknye.. asyik on9 FB je.. huhu
FB 1st class la sekarang. Blog ni pun penting juga kan untuk bg tau info semasa atau update product2 terbaru dan testimoni. hmm.. ok lah.. Aida tak pandai nk citer pjg2.. kita tgk testimoni terbaru AV SOAP la ye.. PALING GEMPAK lah sekarang!!! sampai tak menang tangan membantu staff packing AV SOAP. hehe.. Alhamdulillah. Bukan apa, kongsi kebaikan kan. AV Soap kan boleh membantu anda cantik dan gebu. bukan untuk anda je tau.. .. anak2 kita pun boleh cantik dan merawat masalah kulit mereka. takkan mak ayah je yang nak cantik kan, anak2? .. hehe.. so AV Soap ni la membantu. Sabun kecantikkan seisi keluarga tau.... dah la baunya yang wangi memikat.. aduuhhh.. jatuh cinta betul dengan kewangiannya. kalau boleh nak berendam lama2 dlm bilik air sambil menikmati kewangian AV SOAP... tak percaya??? larrr.. cuba la satu.. PASTI anda pun jatuh cinta ngn AV SOAP ni. Dijamin 100% tau.. 

Ok lah... Jom tengok testimoni terbaru AV SOAP.. hehe... Gempak babeh!!


































Tuesday, 3 September 2013

Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. Aida Voc come out dengan product sendiri. Setelah experimen ke atas diri sendiri dan ini lah hasilnya ..


Apa itu AV SOAP?
AV Soap adalah satu satunya sabun kecantikkan alaf baru yang dicipta khas untuk Aida Voc untuk membantu anda yang mengalami masalah2 kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam, pori2 besar, parut, gatal2 kulit spt eczema, ruam2 badan, panau dll. AV Soap bukan saja dipakai diwajah, malah turut dipakai dibadan. Ianya selamat untuk anak2 seawal 3 tahun ke atas dan selamat untuk ibu2 hamil tanpa kesan sampingan..
AV Soap mengandungi:-
Arbutin, glutathione, aloe vera, vit A,C, dan E, Kojic asid, Tea tree, nano white dan  extract Bearberry
Yang mampu membantu merawat masalah2 kulit tersebut. Kesan seawal 2 hari
Antara Kelebihan AV SOAP.
*Mencerahkan kulit wajah dan badan seawal 3 hari.
*Mengecilkan pori-pori kulit wajah
*Merawat/mengecutkan jerawat
*Menganjalkan kulit wajah
*Melambatkan proses penuaan.
*Menghaluskan kulit wajah dan badan
*Merawat masalah kekeringan pada kulit
*Melicinkan kulit
*Memudar dan menghilangkan parut jerawat sepantas 3 hari.
*Mempunyai UV Protection untuk perlindungan kulit dari sinaran UV matahari
*Membantu mengelakkan keradangan kulit
*Membantu menghilangkan stress minda kerana baunya yang cukup menenangkan.
*Membuatkan tidur lebih lena.
* Kanak2 seawal usia 3 tahun hingga dewasa dan selamat juga untuk ibu2 hamil boleh menggunakan sabun ini.
*Dijamin HALAL, GMP, KKm dan Buatan Muslim.
Baunya yang wangi akan membuatkan anda terpikat dan jatuh cinta dengan AV SOAP. 









Kenapa AV SOAP TERBAIK

KERANA.....
** 10 dalam 1 - ARBUTIN, NANO WHITE, ALOE VERA, GLUTAHIONE, VIT C, VIT E, VIT A , TEA TREE, UV PROTECTION DAN EXTRACT BEARBERYY
**Berkesan seawal 3 hari!!
** AV SOAP adalah satu-satunya produk yang  mengandungi kesemua bahan semulajdi tanpa bahan kimia atau racun. ORIGINAL..Anda tak kan dapat produk SEHEBAT ini selain AV SOAP
** Dibuat dikilang yang diiktiraf GMP serta berpengalaman.
** AIDA sebagai pengasas product ini sendiri yang menggunakan produk ini terlebih dahulu sebelum menjualnya.

Jom kita lihat TESTIMONI TESTIMONI TER 'HOT'  hehehe... Best giler pakai sabun ni!!!